Projecten

Hertenkamp Bloemendaal

In opdracht van de Vrienden van de Hertenkamp hebben wij een nieuw verblijf gerealiseerd naar ontwerp van Collo architecten.

Kleine Houtstraat Haarlem

Het in 2014 deels afgebrande pand in de Kleine Houtstraat wordt opnieuw opgebouwd.

Vijfhuizen

In Vijfhuizen wordt het aantal m3 woonruimte flink uitgebreid door het verhogen van het dak. Na voltooiing van de werkzaamheden heeft dit huis 2 slaapkamers en 1 badkamer extra.

Verbouwing Driehuis

In Driehuis hebben wij een vrijstaande woning verbouwd, de woning is gebouwd in 1921 onder architectuur van Ch. Bartels in de stijl van de Amsterdamse School. Het huis wordt voorzien van nieuwe dakpannen, een aanbouw aan de achterzijde en tevens is het interieur volledig gestript en opnieuw ingedeeld met behoud van originele details.

Kamer en suite te Zandvoort

In een woning in Zandvoort hebben wij een kamer en suite gerealiseerd.

Complete verbouwing Heemstede

In Heemstede hebben wij een bestaand huis aan de binnen- en buitenzijde volledig gerenoveerd en uitgebreid met een extra verdieping. Het ontwerp is gemaakt door Architectenbureau van Asseldonk.

Aanbouw orangerie

In Ouderkerk aan de Amstel is voltooid de aanbouw genaamd “Orangerie”. Dit geheel naar ontwerp van Architectenbureau Braaksma & Roos.

Genestetstraat in Haarlem

Het resultaat is een sfeervolle grotere leefruimte.

Klassieke aanbouw

Deze aanbouw in Bloemendaal is geheel in de stijl van het huis. Het ontwerp is gemaakt door COLLO architecten.

Aanbouwen serre

Door het aanbouwen van deze serre wordt een grote moderne woonkeuken gecreëerd. Dit ontwerp is van SmidtFilmer Bureau voor Bouwkunde.

Complete verbouwing Sparenbergstraat te haarlem

In het voorjaar van 2012 hebben wij dit huis voorzien van een aanbouw en opbouw en zijn alle kozijnen gerenoveerd met behoudt van de orginele details.

Verbouwing bovenhuis langs het Spaarne

Naar ontwerp en onder begeleiding van architectenbureau werner kamp hebben wij in een mooi oud pand aan de Koudenhorn een modern interieur gerealiseerd.

Dakopbouw Karel van Manderstraat te Haarlem

In de Karel van Manderstraat in Haarlem hebben wij 2 dakopbouwen gemaakt.

Garenkokerskwartier te Haarlem

In het Garenkokerskwartier hebben wij de zolder groter gemaakt door middel van het plaatsen van 2 dakkapellen. Vooral het grote dakkapel aan de achterkant maakt de zolder een stuk groter.

Loggia

Deze loggia is ontworpen door COLLO architecten en geeft deze bovenwoning een mooi terras.

Dakwerk Koudenhorn te Haarlem

Op de Koudenhorn hebben wij een dak geheel voorzien van nieuwe dakpannen, vorsten, stof- en panlatten en dampopen folie. Tevens is al het lood en zink vernieuwd en is er een dakkapel geplaatst op het achterdakvlak.

Renovatie woonkamer en suite Kleverparkbuurt te Haarlem

In dit huis in de Kleverparkbuurt hebben wij de woonkamer in oude stijl teruggebracht door het maken van een suitestel en een bank tussen de kasten naast het woonkamerraam in de voorgevel.

Renovatie Brederodelaan te Heemstede

In 2006 hebben wij de woning Brederodelaan 15 te Heemstede geheel gerenoveerd. Bijna alle ramen en deuren zijn vervangen.

 Renovatie Driehuizerkerkweg te Driehuis

In 2006 hebben wij het pand Driehuizerkerkweg 134 te Driehuis gerenoveerd. Alle ramen en deuren zijn vernieuwd.In het hele huis zijn voorzetwanden geplaatst in verband met steens muren.

Restauratie Kenaupark te Haarlem

In het voorjaar van 2012 hebben wij dit mooie pand gerestaureerd en verbouwd. Dit geheel naar tekening van Architectenbureau van Asseldonk.

Villa Bloemendaal verbouwd onder architectuur

In 2011 hebben wij deze villa gerestyled en een overdekt zwembad aangebouwd. Dit geheel naar ontwerp van COLLO architecten.

laatste nieuws

8 september 2016

Subsidie energiebesparing eigen huis vanaf 15 september 2016

Gaat u in uw huis of appartement maatregelen nemen voor energiebesparing? Vraag dan de ‘Subsidie energiebesparing eigen huis’ aan. De subsidie stimuleert energiebesparing in bestaande woningen in de particuliere koopsector. U kunt subsidie van 15 september 2016 tot en met 31 december 2018 aanvragen. Meer informatie over deze subsidie is te vinden op de website … Lees verder Subsidie energiebesparing eigen huis vanaf 15 september 2016

lees verder

contact

Bouwbedrijf R.J.L. Overdevest BV
Koudenhorn 50 2011 JD Haarlem

T: 023 - 531 22 48

E: info@bouwbedrijf-overdevest.nl

Aangesloten bij

Bouwgarant