Onderhoud

Bouwbedrijf Overdevest in Haarlem is de specialist voor al uw onderhoud. Wij zijn aangesloten bij BouwGarant en dus bent u verzekerd van kwaliteit, zekerheid, service en garantie. Onderhoud in Haarlem is een echte klus voor Bouwbedrijf Overdevest.

Bouwbedrijf Overdevest is gevestigd in Haarlem. Ons bedrijf werd al in 1933 opgericht. Inmiddels hebben we veel ervaring en kunnen wij u goed adviseren bij uw onderhoudstraject. Wij kunnen op ambachtelijke wijze producten voor u op maat maken, zoals ramen en kozijnen, deuren en interieurwerk.

Wilt u er zeker van zijn dat uw onderhoud in Haarlem goed gaat? Kies dan voor de Bouwbedrijf Overdevest. Wij voeren uw onderhoud vakkundig uit en voor dat u het weet zijn wij weer weg en geniet u van het geslaagde onderhoud

Wilt u een vrijblijvende offerte? Vul dan het formulier in onder het kopje
‘offerte aanvraag’. U hoort snel van ons.

Indien u vragen heb of als u een afspraak wilt maken zodat u samen met ons de mogelijkheden kunt bespreken dan staan wij graag persoonlijk voor u klaar. Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via:
023 – 531 22 48 of stuurt u een e-mail met uw vraag naar: info@bouwbedrijf-overdevest.nl.

Bouwbedrijf Overdevest is een erkend bouwgarant aannemer voor Haarlem en omgeving.

laatste nieuws

8 september 2016

Subsidie energiebesparing eigen huis vanaf 15 september 2016

Gaat u in uw huis of appartement maatregelen nemen voor energiebesparing? Vraag dan de ‘Subsidie energiebesparing eigen huis’ aan. De subsidie stimuleert energiebesparing in bestaande woningen in de particuliere koopsector. U kunt subsidie van 15 september 2016 tot en met 31 december 2018 aanvragen. Meer informatie over deze subsidie is te vinden op de website … Lees verder Subsidie energiebesparing eigen huis vanaf 15 september 2016

lees verder

contact

Bouwbedrijf R.J.L. Overdevest BV
Koudenhorn 50 2011 JD Haarlem

T: 023 - 531 22 48

E: info@bouwbedrijf-overdevest.nl

Aangesloten bij

Bouwgarant